THE VIRTUAL STYLIST

     

Te-ai saturat sa cauți ținutele perfecte pentru tine? Ai parcurs kilometri prin nenumărate magazine fizice sau online, fiecare cu alte tabele de mărimi, zeci de oferte, mai mult sau mai puțin reale. Sau vrei consultanta unui stilist, dar locuiești în alte zone decât cele în care e disponibil momentan serviciul de consultanță în persoană.

Atunci ai ajuns în locul potrivit. Stilistul virtual îți va crea un “coș virtual” cu tot ceea ce ai nevoie, tu trebuie doar să te uiti peste lista creată și să te decizi ce cumperi în final. În plus, săptămânal, vei primi cele mai bune oferte de la magazine online și ateliere designerilor parteneri, toate croite made-to-measure după tine. Ce înseamnă asta? Înseamna ca vei primi recomandări doar pentru stilul, fizionomia ta și bugetul setat, nu doar oferte aleatorii de tip “hot sale”.

Cum funcționează?  Primesti pe mail un chestionar cu intrebari legate de dimensiunile tale, ocaziile pentru care cauți consiliere, ce mărci preferi de obicei, dar și în ce buget trebuie să ne încadrăm pentru a găsi produsele perfecte pentru tine. Apoi, dupa ce căutăm în baza noastra de magazine online, îți vom trimite un email cu variante de produse, soluții de styling, linkuri și adrese de unde poți achiziționa direct produsele care îți plac.

Dupa achitarea pachetului îți vom trimite chestionarul, pe baza căruia vom stabili preferințele tale, iar în termen de aproximativ 3 zile lucrătoare vei primi pe mail primul set de sugestii personalizate de shopping. Serviciul este disponibil și ca abonament lunar.

Close
en_USEnglish
ro_RORomanian en_USEnglish
Cart
  • No products in the cart.

                                         

 

Follow us and nobody gets hurt!

By ignorance. ;)

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Diffusion Concept will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.